Jag har färgat mina bryn och fransar

Jag har färgat mina bryn och fransar

Dagens inlägg kommer att skilja sig åt från de inlägg ni är vana vid att läsa. Jag brukar ju för det mesta skriva om musik och nöjen men nu har det varit lite tunnsått med utelivet på grund av den här pandemin, så jag kommer därför att skriva om andra saker på bloggen tills pandemin är över och faran avblåst. Jag kommer idag att prata med er om att jag gick till Saras Beauty när jag behövde hjälp med mina fransar i Uddevalla, det var nämligen så att jag bestämde mig för att färga mina fransar och bryn och då gick jag till den här salongen och gjorde det. 

Brynen färgades med henna för att få en 3D-effekt, och även fransarna såg längre och tjockare ut efter färgningen och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet. Därför ville jag skriva det här inlägget för att berätta för er att ni som vill göra någon behandling inom fransar i Uddevalla med omnejd kan göra den hos Saras Beauty. Det finns många olika skönhetsbehandlingar som det går att göra hos Saras Beauty och all personal är certifierad, bara det bästa är nog är mottot på den här salongen, och det gäller såväl personalens kompetens och utbildning såväl som alla de behandlingar som utförs, och jag kommer att gå dit igen på grund av att jag blev så nöjd. Det här företaget kommer ni alla att tycka bra om för de kommer att kunna ge er den hjälp ni behöver när det gäller antingen det här med fransar i Uddevalla eller något annat. Det var det hela för den här gången och vet ni redan nu med er att ni vill boka en tid så kan ni göra det från hemsidan, så den finns det en länk till, så klicka bara på länken om ni vill det. 


Kommentarer är stängda.